Taller de reparació de bicicletes.Taller de reparació de bicicletes.Taller de reparació de bicicletes.Taller de reparació de bicicletes.Taller de reparació de bicicletes.Taller de reparació de bicicletes.Taller de reparació de bicicletes.Taller de reparació de bicicletes.Taller de reparació de bicicletes.Taller de reparació de bicicletes.Taller de reparació de bicicletes.Taller de reparació de bicicletes.Taller de reparació de bicicletes.Taller de reparació de bicicletes.Taller de reparació de bicicletes.Taller de reparació de bicicletes.Taller de reparació de bicicletes.Taller de reparació de bicicletes.Taller de reparacio de bicicletes.Taller de reparació de bicicletes.Taller de reparacio de bicicletes.Taller de reparacio de bicicletes.Taller de reparacio de bicicletes.Taller de reparacio de bicicletes.
Botiga   Taller   Marques   Articles   Ocasió   Competició   Contacte   Català   Español
Taller de reparació de bicicletes a Santa Coloma de Farners,(Girona).
>> Taller de reparació de bicicletes.
 

Taller de reparació de bicicletes de qualsevol marca, tracte personalitzat, li aclarim qualsevol dubte que pugui tenir. Adaptem de manera totalment personalitzada les bicicletes, perquè s'ajustin a les necessitats o característiques del client.

Li aconsellem que és el més assequible de fer, depenent de quina sigui la reparació a realitzar. Sempre l'informarem sobre els futurs problemes que puguin sorgir, segons el tipus de reparació que es faci i de l'ús que donarà a la bicicleta.

Preparem bicicletes per a curses, competicions, i assessorem al client de manera que pugui aconseguir les màximes prestacions en qualitat i preu.

  Taller de reparació de bicicletes a Santa Coloma de Farners,(Girona).
Un dels serveis de taller que també donem, és el d'adaptar bicicletes per a persones amb minusvalidesa. Com exemple, els hi ensenyem aquesta bicicleta adaptada per a una persona sense mobilitat al braç dret. Com poden observar, tots els comandaments s'han muntat a la part esquerra del manillar, i funcionen de la següent manera:

Frens: Són de disc hidràulics, que frenen la roda del davant i la del darrera simultaniament amb una sola maneta. Funcionen mitjançant una vàlvula per repartir la frenada, de manera que la roda del darrera pugui arribar a bloquejar-se, i la del davant no, fent un efecte semblant als ABS.

Plats: Són accionats per un comandament de doble palanca normal i corrent.

Pinyons de la roda: Es manipulen amb un puny canviador giratori, també normal i corrent.
Bicicleta adaptada per a una persona amb minusvalidesa.
Bicicletes adaptades per a persones amb minusvalidesa.
 
Taller de reparació de bicicletes a Santa Coloma de Farners,(Girona).
Country Bikes :: C/ Josep grabulosa, 66 - 17430 Santa Coloma de Farners (Girona) :: Tels. 972 87 75 23 / 619 205 200
Facebook