Insolid-Bikes, distribuidor de bicicletesInsolid-Bikes, distribuidor de bicicletesBicicletes de descens SunnBicicletes de descens SunnBicicletes PinarelloBicicletes Pinarello Insolid-Bikes, distribuidor de bicicletesInsolid-Bikes, distribuidor de bicicletesBicicletes de descens SunnBicicletes de descens SunnBicicletes PinarelloBicicletes Pinarello Insolid-Bikes, distribuidor de bicicletesInsolid-Bikes, distribuidor de bicicletesBicicletes de descens SunnBicicletes de descens SunnBicicletes PinarelloBicicletes Pinarello Insolid-Bikes, distribuidor de bicicletesInsolid-Bikes, distribuidor de bicicletesBicicletes de descens SunnBicicletes de descens SunnBicicletes PinarelloBicicletes Pinarello Insolid-Bikes, distribuidor de bicicletesInsolid-Bikes, distribuidor de bicicletesBicicletes de descens SunnBicicletes de descens SunnBicicletes PinarelloBicicletes Pinarello
Botiga   Taller   Marques   Articles   Ocasió   Competició   Contacte   Català   Español
Insolid-Bikes, distribuidor ofical de bicicletes Fusion.
>> Bicicletes Pinarello, BH, Alan, Mendiz, Route 66, Pivot i Megamo.
 

A la nostra botiga tenim les marques Pinarello, BH, Alan, Mendiz, Route 66, Pivot i Megamo.

Pinarello és una prestigiosa marca Italiana d’alt standing, amb dedicació exclusiva a les bicicletes de carretera. Patrocina l’equip Caisse d’epargne, que participa al Tour de França a més d'altres curses d’èlit.

BICICLETES PINARELLO
  Bicicletes Pinarello
Megamo
Megamo
 

BH és una marca de tota la vida reconeguda mundialment, amb un prestigi, disseny i fiabilitat totalment irreprotxable. BH és una bicicleta de fabricació espanyola.

 

BICICLETES BH
BH

Alan, primer al món en construir marcs d'alumini i carboni, compta amb 25 títols mundials, incloent 5 en pista i 20 en ciclocross, més "nombrosos èxits en altres etapes del Tour França, Giro d'Itàlia, Volta a Espanya i concursos nacionals i internacionals.
L'actual sèrie de quadres de bicicleta i els models d'ofertes, en què tradició i innovació s'uneixen en la mida adequada, oferint als clients diverses opcions per personalitzar la seva bici, amb una opció estàndard o personalitzada, amb la garantia de tenir un producte d'alta qualitat , exclusiu, segur i fiable.

Alan
Alan
Pivot cycles   Pivot cycles
 
Per què Mendiz?
Perquè els nostres quadres, són dissenyats i provats per una de les enginyeries més prestigioses i avançades en la fabricació de peces de carboni per a les millors escuderies de Formula 1.
Perquè, a més d'utilitzar el millor carboni, el nostre sistema de fabricació és el més avançat, no poden ser superat per cap marca.
Perquè les nostres bicicletes t'oferiran una qualitat superior a les millors marques amb una garantia de per vida.
Perquè tu ets la nostra prioritat.
  Mendiz
Mendiz

Raleigh, que actualment a passat a anomenar-se Route 66 en honor a la llegendària ruta americana, és una marca Italiana que va ser fundada el desembre de 1887 a Anglaterra, és un dels majors fabricants de bicicletes del món. Sempre líder en innovació, amb una tecnològica fiable i una reconeguda atenció al disseny. Route 66, és especialista en la construcció de bicicletes de qualitat.

Route 66
Route 66

 
Insolid-Bikes, distribuidor de bicicletas Fusion y Raleigh en Espaņa.
Country Bikes :: C/ Josep Grabulosa, 66 - 17430 Santa Coloma de Farners (Girona) :: Tels. 972 87 75 23 / 619 205 200
Facebook