Competicions de ciclocross i btt, curses de resistÚncia.Competicions de ciclocross i btt, curses de resisténcia.Competicions de ciclocross i btt, curses de resisténcia.Competicions de ciclocross i btt, curses de resisténcia.Competicions de ciclocross i btt, curses de resisténcia.Competicions de ciclocross i btt, curses de resisténcia.Competicions de ciclocross i btt, curses de resisténcia.Competicions de ciclocross i btt, curses de resisténcia.Competicions de ciclocross i btt, curses de resisténcia.Competicions de ciclocross i btt, curses de resisténcia.Competicions de ciclocross i btt, curses de resisténcia.Competicions de ciclocross i btt, curses de resisténcia.Competicions de ciclocross i btt, curses de resisténcia.Competicions de ciclocross i btt, curses de resisténcia.Competicions de ciclocross i btt, curses de resisténcia.Competicions de ciclocross i btt, curses de resisténcia.Competicions de ciclocross i btt, curses de resisténcia.Competicions de ciclocross i btt, curses de resisténcia.Competicions de ciclocross i btt, curses de resisténcia.Competicions de ciclocross i btt, curses de resisténcia.Competicions de ciclocross i btt, curses de resisténcia.Competicions de ciclocross i btt, curses de resisténcia.Competicions de ciclocross i btt, curses de resisténcia.Competicions de ciclocross i btt, curses de resisténcia.
Botiga   Taller   Marques   Articles   Ocasió   Competició   Contacte   Català   Español
Competicions i curses de ciclocross, btt, al club ciclista Farners.
>> Campionats de ciclocross i curses de BTT  

Com que som uns grans aficionats del mon de la bicicleta, sempre em estat vinculats a tota mena d’esdeveniments que hi tinguin a veure. Estem vinculats al club ciclista Farners com a patrocinadors i col·laboradors, organitzant curses i participant'hi.

En l’actualitat participem en campionats de ciclocross i, suposa tenir organitzades vàries coses; desplaçaments, bicicletes, recanvis, mecànica, etc. Participar en un ciclocross, porta la seva feina, però ho fem perquè ens agrada i hi disfrutem molt, guanyem experiència, ens obliga a buscar solucions a problemes que no coneixíem, a innovar... I ens enriqueix professionalment, millorant dia a dia el servei i assessorament als nostres clients.

Per informació de curses, resultats, i inscripcions, pots entrar a la web del CLUB CICLISTA FARNERS.

Competicions i curses de ciclocross, btt, al club ciclista Farners.     Competicions i curses de ciclocross, btt, al club ciclista Farners.
Club Ciclista Farners    
GALERIA FOTOGRÀFICA DE COUNTRY BIKES
 
Campionats i curses de ciclocross, btt, al club ciclista Farners.
Country Bikes :: C/ Josep Grabulosa, 66 - 17430 Santa Coloma de Farners (Girona) :: Tels. 972 87 75 23 / 619 205 200
Facebook